Ammattimainen maansiirto ja -rakennus

Nykyaikainen ja monipuolinen kalusto takaa sen, että pystymme suorittamaan maanrakennustöitä laajasti. Teemme piha-alueiden ja rakennusten perustamistyöt sekä salaoja- ja alituskaivuut. Viemärien uusimistyöt onnistuvat myös. Maa-aineksen kuljettaminen ei ole ongelma. Myös kaivuusta syntyneet jätteet viemme pois kuorma-autoilla.

Kaivuutyöt avaimet käteen -periaatteella

Lähtökohtana on tarjota maaurakointia aina mahdollisimman selkeänä kokonaisuutena. Tarkoitus on, että asiakas ei joudu pähkäilemään kaivuutöiden projektinhallinnan kanssa. Projektinhallinta on näin ollen yksissä käsissä ja vastuu työn sujuvuudesta ja aikatauluista on meidän hallinnassa.

Näin asiakas pystyy paremmin ennakoimaan kustannukset ja seuraamaan budjettia. Tarpeen vaatiessa meiltä voi tilata myös osittaisia kaivuutöitä, joissa kokonaisuutta hallinnoi joku muu. Räätälöidään palvelut aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Vaihtolavat ja kaivinpäät

Monipuolinen kalustomme sekä luotettava yhteistyö- ja aliurakointiverkostomme antavat loistavan tuen suurempienkin projektien tekemiseen. Meiltä löytyy kaivinkoneita eri kaivinpäillä ja -varusteilla sekä vaihtolavakuorma-autoja ja lavetti.

Ota yhteyttä tai tutustu myös muihin palveluihimme.

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja